misior mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
21 września 2009 o 11:09
Zgłoś do moderacji
Zespół instrumentalno-okolicznościowy (wesela, bankiety itp) szuka wokalisty z mocnym głosem i ciekawą barwą do zespołu. Dużym atutem będzie gra na saksie, ale nie jest to warunek konieczny. Zapraszamy osoby do 35 roku bo zespół jest młody i gramy raczej pop, rock, utwory we własnej aranżacji, nie gramy disco-polo. 100% żywy skład.
Kontakt na maila: misior300@op.pl
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
21 września 2009 o 11:12
Zgłoś do moderacji
mnie sie podoba taki pomysl, ale chyba nie umiem spiewac
🙁
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
papagey kobieta, 31
Tarnów
Nagrań: 835, Postów: 128
21 września 2009 o 16:38
Zgłoś do moderacji
ja jestem z Tarnowa, do Krakowa mam ok. godzinki pociągiem, pomysł bardzo ciekawy, ale niestety na razie jak dla mnie priorytetem jest szkoła
😜
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
21 września 2009 o 16:40
Zgłoś do moderacji
kurde szkoda, że Kraków i szkoda, że nikt niczego nie proponuje z Wielkopolski zwłaszcza z Północnej
😃DD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
21 września 2009 o 16:54
Zgłoś do moderacji
wyimaginowany pisze:
Ja jestem z Krakowa, ale również nie umiem śpiewać. 😃
Wojtek jest po prostu skromy. Świetnie śpiewa. Śmiało możecie Go brać na wokalistę
😃
Arie operowe są Jego najmocniejszą stroną
🙂
giovanna kobieta
Kraków
Nagrań: 5, Postów: 44
21 września 2009 o 19:36
Zgłoś do moderacji
Ja jestem z Krakowa, ale z moim śpiewaniem to tak średnio, jak chcecie to możecie sobie przesłuchać co tam mam xP
"Są rzeczy, o które warto walczyć do samego końca"