kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
7 marca 2011 o 18:59
Zgłoś do moderacji
Może coś swojego wymyślisz?????
[b]ZAPRASZAM![/b]
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
8 marca 2011 o 16:23
Zgłoś do moderacji
Popularna jest "Pieśń o małym rycerzu" lub coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie nazwy
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
9 marca 2011 o 22:59
Zgłoś do moderacji
bastian93 pisze:
"Dziwny jest ten świat" jeśli to ma być mega poważne, wręcz jak pogrzeb albo
"Ta sama chwila" Bajmu jeśli ma być bardziej na luzie ;]
Ale raczej bierz pod uwagę pierwszą propozycję, druga może być niewłaściwa 😃
Zwariowałaś chyba.
dobranoc.
bastian93 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 0, Postów: 58
12 marca 2011 o 01:05
Zgłoś do moderacji
@nieudana
Ale poważniaczka z Cb ;] Odbrobina ironii i zartu... już foch ;] (Ja trans póki co nie jestem i nie będę...) Teraz po pięćdziesięciu bezsensownych rocznicach, bedzie kolejna... Czy to nigdy się nie skończy? Znowu co roku bedą w mediach to przeżywać, 6 rocznica śmierci papieża, to 71 rocznica Katynia, 66 najazdu Niemiec na Polskę, potem ataku Rosji, 11 listopada. bla bla bla, To powinno być na kanale historycznym, albo powinna byc wzmianka w wiadomościach i tyle, wydawanie kasy na apele, przemówienia, obchody to strata pieniedzy... Takie jest moje zdanie...
Sorry, że tak sie rozpisałem, ale zliża się 10 kwietnia i mnie te wszystkie rocznice już denerwuja :< nawet w szkołach traci się kilkanascie lekcji rocznie na bezsensowne powtarzanie tego samego w kółko, rok w rok...