Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
szkoda ze tak tu cicho a to juz jutro ;O oby nie padalo bo zapowiadaja 😕
Radek Tarach
damian5017 pisze:
Jak ja dziś przypomniałem sobie w szkole że to już jutro to aż brzuch zaczął mnie boleć heheheheheheh ,a tak po za tym nie znam tego Kozyry pierwszy raz słyszę.Powodzenia wszystkim jutro we Wrocku ma być ładna pogoda to przyjemnie się będzie stało.😉
Radek Tarach
damian5017 pisze:
na pewno z 1000 będzie spokojnie ,ale oni też mają swoje chwyty jak na przykład numery uczestników zaczynają się od 2000 🙂
Radek Tarach
damian5017 pisze:
na pewno z 1000 będzie spokojnie ,ale oni też mają swoje chwyty jak na przykład numery uczestników zaczynają się od 2000 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
Mam do Was pytanie. Co to jest ten cały PRECASTING ? To jest juz spotkanie z tym jury z mam talent czy jak ? Dlaczego to sie nie nazywa normalnie CASTING ? Chcę wybrac sie 10 maja do Gdanska....
The end, because I'm falling to pieces.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej