6 marca 2011 o 19:15
Zgłoś do moderacji
Tarzan no właśnie dla mnie to też za dużo tego wszystkiego
Justyś
marti6752 kobieta, 27
Miasto - nie Mieszkam w mieści

Nagrań: 1, Postów: 78
6 marca 2011 o 20:19
Zgłoś do moderacji
Z tego co wiem będzie można śpiewać, bo nawet tak w TV mówili, ale nie jestem pewna.
"Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest"
6 marca 2011 o 20:31
Zgłoś do moderacji
to i tak pewnie bedzie mega spiewajacych mimo x factor
Justyś
6 marca 2011 o 21:55
Zgłoś do moderacji
No... bo ludzie jednak są przekonani do MT

"Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest"
anetka1717 kobieta, 33
Warszawa

Nagrań: 61, Postów: 3814
6 marca 2011 o 22:21
Zgłoś do moderacji
juliannegirl pisze:
No... bo ludzie jednak są przekonani do MT 
Nie,po prostu człowiek ma tak,że jak już mu na czymś zależy lub ma to tzw. parcie na szkło,to próbuje,gdzie się da

I pomimo YCD czy X-FACTOR,ludzie występujący w kategoriach taniec czy śpiew i tak będą próbować swoich sił w MT... Bo w innym przypadku program wypełni się zjadaczami bigosu...

`ironia lubi nas i ciągnie w dół
6 marca 2011 o 22:28
Zgłoś do moderacji
ciekawe kto bedzie w jury zamiast Kuby?...
princesstopic
6 marca 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
a czemu ma ktoś być zamiast niego? z tego co słyszałam, to jeśli będzie druga edycja x factor, to będzie ona planowana dopiero na wiosnę, więc Kuba da radę.

6 marca 2011 o 22:53
Zgłoś do moderacji
ale castingi z jury są już w czerwcu więc kuba nie da rady niestety... dlatego się zastanawiam jak to będzie...
princesstopic
6 marca 2011 o 22:58
Zgłoś do moderacji
Ja bym chciała żeby Gośke wywalili z jury ! Nienawidze, gdy udaje ze sie na czyms zna
Justyś
6 marca 2011 o 23:05
Zgłoś do moderacji
na pewno zrobią tak, żeby Kuba pojawił się w obu programach. wątpię, żeby zrezygnowali z jego obecności w MT. i jakoś nie wierze, żeby miało być nowe jury.. to jest sprawdzone, może Pani Gosia nie wszystkim pasuje (mi również), ale chyba nie zajdą jakiekolwiek zmiany w składzie sędziowskim..