6 marca 2011 o 19:15
Zgłoś do moderacji
Tarzan no właśnie dla mnie to też za dużo tego wszystkiego
Justyś
marti6752 kobieta, 26
Miasto - nie Mieszkam w mieści
Nagrań: 1, Postów: 78
6 marca 2011 o 20:19
Zgłoś do moderacji
Z tego co wiem będzie można śpiewać, bo nawet tak w TV mówili, ale nie jestem pewna.
"Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest"
6 marca 2011 o 20:31
Zgłoś do moderacji
to i tak pewnie bedzie mega spiewajacych mimo x factor
Justyś
6 marca 2011 o 21:55
Zgłoś do moderacji
No... bo ludzie jednak są przekonani do MT
😉
"Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest"
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
6 marca 2011 o 22:21
Zgłoś do moderacji
juliannegirl pisze:
No... bo ludzie jednak są przekonani do MT 😉
Nie,po prostu człowiek ma tak,że jak już mu na czymś zależy lub ma to tzw. parcie na szkło,to próbuje,gdzie się da
🙂 I pomimo YCD czy X-FACTOR,ludzie występujący w kategoriach taniec czy śpiew i tak będą próbować swoich sił w MT... Bo w innym przypadku program wypełni się zjadaczami bigosu...
😉
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
6 marca 2011 o 22:28
Zgłoś do moderacji
ciekawe kto bedzie w jury zamiast Kuby?...
princesstopic
6 marca 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
a czemu ma ktoś być zamiast niego? z tego co słyszałam, to jeśli będzie druga edycja x factor, to będzie ona planowana dopiero na wiosnę, więc Kuba da radę.
😊
6 marca 2011 o 22:53
Zgłoś do moderacji
ale castingi z jury są już w czerwcu więc kuba nie da rady niestety... dlatego się zastanawiam jak to będzie...
princesstopic
6 marca 2011 o 22:58
Zgłoś do moderacji
Ja bym chciała żeby Gośke wywalili z jury ! Nienawidze, gdy udaje ze sie na czyms zna
Justyś
6 marca 2011 o 23:05
Zgłoś do moderacji
na pewno zrobią tak, żeby Kuba pojawił się w obu programach. wątpię, żeby zrezygnowali z jego obecności w MT. i jakoś nie wierze, żeby miało być nowe jury.. to jest sprawdzone, może Pani Gosia nie wszystkim pasuje (mi również), ale chyba nie zajdą jakiekolwiek zmiany w składzie sędziowskim..