Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest"
Edytowano 25 lutego 2011 o 22:25.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
to ja
moje myśli
których nie zamykam
moje słowa
które chce oddać
mimo że nimi wzgardzisz
to ja
i łamię wszelkie zasady
JA
robertas19 pisze:
Pozostało 30 miejsc
Do grup będę przydzielał następująco. Zrobię 50 małych kartek z Waszymi nickami i wrzuce je do skrzynki, a później zacznę przydzielać do poszczególnych grup
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 25 lutego 2011 o 22:17.
singer93 pisze:
robertas19 pisze😛ozostało 30 miejsc
Do grup będę przydzielał następująco. Zrobię 50 małych kartek z Waszymi nickami i wrzuce je do skrzynki, a później zacznę przydzielać do poszczególnych grup
Bardzo fajny pomysł. Gorzej jak trafie do grupy gdzie będą sami najlepsi 😃 🙂)
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej