Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
michaeljacksoon pisze:
woyotus pisze:Nawet mi się tego nie chce czytać... dlaczego tego jeszcze nikt nie zamknął ?
Wojtku, co Ci przeszkadza w tym?
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
MJ <3
woyotus pisze:
michaeljacksoon pisze:woyotus pisze:Nawet mi się tego nie chce czytać... dlaczego tego jeszcze nikt nie zamknął ?
Wojtku, co Ci przeszkadza w tym?
Nie prowokuj... ;>
MJ <3
![]()
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
MJ <3
anusiak0 pisze:
No ja szanuję np i uważam że ten temat ma sens ale skoro udostępnili to chyba każdy powinien mieć prawo do swobodnego wydarcia fałszu ze swoich strun głosowych , na tym portalu się nic nie poradzi że ludzie tak cudownie fałszują najczęściej nagrywają te piosenkę bo jest trudna i chcą się popisać że umieją fałszować , tak jest urządzony świat i nic się nie poradzi
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:37.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej