16 września 2009 o 19:31
Zgłoś do moderacji
Ludzie ! Odszedła osoba, którą kochałam i kochać będe ! to Patrick Swayze.Zginął przedwczoraj.Jestem z nim. [*] Pomóżcie ! Rozpacz ! Patryk Kooocham Cie ! ; ((
natka. :3
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
16 września 2009 o 19:39
Zgłoś do moderacji
Jakbys z nim byla to raczej bys tego nie napisala.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
16 września 2009 o 19:48
Zgłoś do moderacji
APEL TO WSZYSTKICH POPULARNYCH LUDZI ! ! ! ! ! ! ! ! !
NIE UMIERAJCIE ! ! ! ! !
BO PRZEZ TO MLODZIEZ DURNIEJE ! ! !
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
16 września 2009 o 19:59
Zgłoś do moderacji
"Zginął przedwczoraj." Umarł gwoli ścisłości. Nikt go nie przejechał, ani nic. Szkoda człowieka. Najbardziej szkoda, że się tak męczył. Już ponoć była poprawa, a tu niestety koniec. Tym bardziej szkoda, że to był całkiem utalentowany aktor. Nie miał niestety szczęścia do ról. A teraz, kiedy miał już trochę lat na karku, mógł zacząć dostawać propozycje zagrania w ambitniejszych produkcjach.
martiwin kobieta, 33
Kraków
Nagrań: 10, Postów: 426
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
16 września 2009 o 21:12
Zgłoś do moderacji
nie, nie, to przez taniec.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
16 września 2009 o 21:12
Zgłoś do moderacji
on miał raka trzustki, a tą chorobę rzadko kto przeżywa
😕
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kruszynka20a kobieta, 36
Somewhere over the rainbow ;)
Nagrań: 78, Postów: 193
16 września 2009 o 21:25
Zgłoś do moderacji
Ja go uwielbiam jako aktora, przy Ghost'cie ryczałam jak bóbr, przy Dirty Dancing, które oglądałam tyyyyyyle raazy że nie można zliczyć też, ale to jest film mojego życia, (chyba mogę tak powiedzieć), ponieważ oglądałam go pierwszy raz jako malutka dziewczynka i potem jak dorastałam i będę go uwielbiać chyba zawsze i wracać często. Np dzisiaj
🙂 A Patrick niech spoczywa w spokoju, zostanie w naszej pamięci jako utalentowany aktor, tancerz i niezwykle odważny i silny mężczyzna w walce ze śmiertelną chorobą.
P.s nie wiem dlaczego ten post powstał na forum muzyka a nie w innych jeśli już,Swayze nie miał nic wspólnego z muzyką,oprócz tego że w kilku produkcjach tańczył, ale to szczegół. Pozdrawiam
😉
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
giovanna kobieta
Kraków
Nagrań: 5, Postów: 44
17 września 2009 o 00:42
Zgłoś do moderacji
kruszynka- no nie do końca. Jest przecież "She's like the wind" i racja, Patrick był utalentowanym aktorem, w mojej pamięci zostanie na zawsze w kreacji z Dirty Dancing, miał raka i doskonale zdawał sobie sprawę, iz nie ma wiele czasu. Rak trzustki jest praktycznie niewyleczalny, próbował różnych metod, nie udało się. Przykro mi, gdyż wierzyłam, że się jakoś wyliże, ale mu się nie udało. I nie ma co robić wielkiej rozpaczy, codziennie umiera mnóstwo osób i nie robi się z tego nie wiadomo jakiego szumu. Na każdego przyjdzie czas. Patrick [*]
"Są rzeczy, o które warto walczyć do samego końca"
kruszynka20a kobieta, 36
Somewhere over the rainbow ;)
Nagrań: 78, Postów: 193
17 września 2009 o 00:49
Zgłoś do moderacji
giovanna pisze:
kruszynka- no nie do końca. Jest przecież "She's like the wind" i racja, Patrick był utalentowanym aktorem, w mojej pamięci zostanie na zawsze w kreacji z Dirty Dancing, miał raka i doskonale zdawał sobie sprawę, iz nie ma wiele czasu. Rak trzustki jest praktycznie niewyleczalny, próbował różnych metod, nie udało się. Przykro mi, gdyż wierzyłam, że się jakoś wyliże, ale mu się nie udało. I nie ma co robić wielkiej rozpaczy, codziennie umiera mnóstwo osób i nie robi się z tego nie wiadomo jakiego szumu. Na każdego przyjdzie czas. Patrick [*]
No tak, ta piękna piosenka..
🙂 pamiętam że bardzo późno się dowiedziałam, że to właśnie on ją śpiewa i nigdy nie chciało mi to utknąć w głowie. Piosenka cudowna,ale nigdy nie mogłam spamiętać, że to on..
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a