"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kiru pisze:
Ah uwielbiam tych 6 za 6, a za trochę krytyki w ich kierunki pod każdym nagraniem 1
kaspo pisze:
robertas19 pisze:ludzie którzy dają 6 za 6 nie mają własnego zdania i robią wszystko aby tej drugiej osobie się przypodobać![]()
..nie no, kolego chyba zartujesz!! przeciez to jest jak najbardziej szczerza i obiektywna ocena!! xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
odd pisze:ma ktoś chusteczkę? ;(((
Odd wrogów też bierzesz?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Generalnie, jesli juz na powaznie to chodzi o to, ze ludzie nie potrafiacy spiewac ANI TROCHE, ewentualnie posiadajacy sluch a nie glos, zbieraja sobie zniwo znajomych. Potem praktykuja wazeline czyt. pinć za pinć. Jak to przeczytaja to dostane same 1. Chcialbym rowniez dodac, ze wcale nie twierdze ze potrafie spiewacNa szczescie w tym szalenstwie sa jeszcze tacy, ktorzy tym 5 za 5 sie bawia wysmienicie, przynajmniej to komentujac ladnie ( tutaj uklon dla wielu, nie bede wymieniac
), dowcipnie i inteligetnie.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej