"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kiru pisze:
Ah uwielbiam tych 6 za 6, a za trochę krytyki w ich kierunki pod każdym nagraniem 1 😊
kaspo pisze:
robertas19 pisze:ludzie którzy dają 6 za 6 nie mają własnego zdania i robią wszystko aby tej drugiej osobie się przypodobać 😉
..nie no, kolego chyba zartujesz!! przeciez to jest jak najbardziej szczerza i obiektywna ocena!! xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
odd pisze:ma ktoś chusteczkę? ;(((
Odd wrogów też bierzesz?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Generalnie, jesli juz na powaznie to chodzi o to, ze ludzie nie potrafiacy spiewac ANI TROCHE, ewentualnie posiadajacy sluch a nie glos, zbieraja sobie zniwo znajomych. Potem praktykuja wazeline czyt. pinć za pinć. Jak to przeczytaja to dostane same 1. Chcialbym rowniez dodac, ze wcale nie twierdze ze potrafie spiewac 😉 Na szczescie w tym szalenstwie sa jeszcze tacy, ktorzy tym 5 za 5 sie bawia wysmienicie, przynajmniej to komentujac ladnie ( tutaj uklon dla wielu, nie bede wymieniac😉 ), dowcipnie i inteligetnie.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej