kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
15 września 2009 o 22:14
Zgłoś do moderacji
Marysiu? Ja Ci moge Oddać swoja, ale jak dasz mi same szósteczki za świetne wykonanka!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6728
15 września 2009 o 22:15
Zgłoś do moderacji
Ci użytkownicy, którzy nie potrafią przyjąć "na klatę" krytykę nie powinny w ogóle zakładać konta na iSing
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
15 września 2009 o 22:15
Zgłoś do moderacji
kiru pisze:
Ah uwielbiam tych 6 za 6, a za trochę krytyki w ich kierunki pod każdym nagraniem 1
😊
Wypraszam sobie!
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
15 września 2009 o 22:16
Zgłoś do moderacji
odd pisze:
ma ktoś chusteczkę? ;(((
Odd wrogów też bierzesz?
robertas19 mężczyzna, 35

15 września 2009 o 22:16
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
robertas19 pisze:ludzie którzy dają 6 za 6 nie mają własnego zdania i robią wszystko aby tej drugiej osobie się przypodobać
😉
..nie no, kolego chyba zartujesz!! przeciez to jest jak najbardziej szczerza i obiektywna ocena!! xD
no ależ oczywiście
😃DD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

15 września 2009 o 22:17
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
odd pisze:ma ktoś chusteczkę? ;(((
Odd wrogów też bierzesz?
Bocin, Wy tu swojej wojny na ta swieta ziemie nie przynoscie!!
Tu sie powazna dyskusja toczy, wszystko isingowicze sie wypowiadaja
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35

15 września 2009 o 22:20
Zgłoś do moderacji
a tak z drugiej strony to żal mi tych osób które stawiają te "6 za 6" , bo Oni wtedy mają bardzo duży problem, no bo nie mieć własnego zdania w wolnym kraju, no cóż Rosjanie i Chińczycy by oddali wszystko za wolność słowa, a Polacy z tego korzystać nie potrafią
😉)
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

15 września 2009 o 22:26
Zgłoś do moderacji
Generalnie, jesli juz na powaznie to chodzi o to, ze ludzie nie potrafiacy spiewac ANI TROCHE, ewentualnie posiadajacy sluch a nie glos, zbieraja sobie zniwo znajomych. Potem praktykuja wazeline czyt. pinć za pinć. Jak to przeczytaja to dostane same 1. Chcialbym rowniez dodac, ze wcale nie twierdze ze potrafie spiewac
😉
Na szczescie w tym szalenstwie sa jeszcze tacy, ktorzy tym 5 za 5 sie bawia wysmienicie, przynajmniej to komentujac ladnie ( tutaj uklon dla wielu, nie bede wymieniac
😉 ), dowcipnie i inteligetnie.
robertas19 mężczyzna, 35

15 września 2009 o 22:31
Zgłoś do moderacji
ja bym na twoim miejscu się nie przejmował, że ktoś może za słowa krytyki postawić full 1, a niech stawiają, jeżeli im to ulży to proszę bardzo, bo ja się za bardzo tymi ocenami nie przejmuję
😉)) dla mnie cenniejsze są komentarze
😉))
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

15 września 2009 o 22:34
Zgłoś do moderacji
gdybym sie przejmowal, Drogi kolego, to ten temat by nie istnial, tylko bym Cie dodal do znajomych i dal Ci teraz jakies 298346928346543 ocen na poziomie 5 lub 6
😛
robertas19 mężczyzna, 35

15 września 2009 o 22:37
Zgłoś do moderacji
no fakt, by nie istniał ten temat, sorry