iwkasing kobieta, 29
Nagrań: 71, Postów: 16
12 lutego 2011 o 21:31
Zgłoś do moderacji
Mam pytanie.
Chciałabym zacząć uczyć się grać na keyboardzie ale nie wiem czy dam jeszcze rade ?
Moja mama mówi że powinnam uczyć się od małego i teraz się nie nauczę ale ja bardzo chcę !
Mogę mieć lekcje w domu kultury i u mojego wujka czy powinnam spróbować i czy dam rade ?
Iwonn
hanibal2500 mężczyzna, 30
Bełchatów
Nagrań: 4, Postów: 11
12 lutego 2011 o 21:38
Zgłoś do moderacji
Próbuj kal chcesz to sie nauczysz.Zależy jeszcze co chcesz z tym zrobić.Bo jak grać na weselach to spoko(nie wiem skąd taki pomysł).
Nie ważna przeszłość i przyszłość.Żyjemy w wiecznej teraźniejszości.Więc po co zastanawiać się nad przyszłością: w każdej chwili możemy umrzeć.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
12 lutego 2011 o 22:07
Zgłoś do moderacji
dramat
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kamciode mężczyzna, 34
Kuwejt
Nagrań: 1, Postów: 274
12 lutego 2011 o 22:35
Zgłoś do moderacji
A czy ja w przeciągu 40 godzin, jakie pozostały mi do poprawki egzaminu, zdążę opanować niemal całość obowiązującego materiału?
grzegorzo mężczyzna, 33
Kraków
Nagrań: 8, Postów: 84
13 lutego 2011 o 05:00
Zgłoś do moderacji
Jedną z wazniejszych rzeczy ktora dobrze praktykowac przez cale zycie, to sluchanie opinii osob ktore znaja sie na danym zagadnieniu a Twoja mama, z calym szacunkiem, nie ma bladego pojęcia w tym temacie
🙂 (jak i moi rodzice na ktorymkolwiek z moich zainteresowan
😃 ) Gry na dowolnym instrumencie mozna nauczyc sie perfekcyjnie bez względu na wiek, wazne by chciec. Pomijam fakt, ze Ty sama jestes bardzo mloda i zdziwilo mnie to pytanie, bo rozumiem, ze gdyby pytala o to 40letnia kobieta, to mialoby JAKIS sens ale 15letnia dziewczyna? Jestes w idealnym wieku. A tez pomysl jaki swiat bylby glupi gdyby to co nam wpadnie do glowy za malego determinowalo nasze pozniejsze zdolnosci w czyms
🙂
Kompozytor, producent muzyczny, realizator, wsio Ryba :>
18 lutego 2011 o 22:26
Zgłoś do moderacji
nigdy nie jest za późno czy masz 10 czy 40 lat
migotka08 kobieta, 32
Police
Nagrań: 6, Postów: 87
19 lutego 2011 o 14:47
Zgłoś do moderacji
ja zaczęłam grać w wieku 17 lat. może nie jest to poziom mistrzowski i już nigdy nie będzie, ale ot tak, dla siebie, to coś tam zawsze zagram.
"Because nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around."
jacc77 mężczyzna, 44
Nagrań: 39, Postów: 6
17 kwietnia 2011 o 23:43
Zgłoś do moderacji
Prawda jest taka , że jeśli chcesz to się nauczysz na muzykę nigdy moim zdaniem nie jest
za pózno
ja gram od małego , ale trzeba silnej motywacji i myślę że dasz rade
18 kwietnia 2011 o 20:43
Zgłoś do moderacji
dośc skomplikowany instrument ale jak masz długie palce i dobry słuch to na pewno DASZ RADĘ