asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
Nagrań: 12, Postów: 480
8 lutego 2011 o 16:45
Zgłoś do moderacji
<patrz temat> No właśnie. Mnie to od dawna zastanawia no i nie potrafię sprawiedliwie oceniać przez to ze po prostu nie wiem. ktos mi wyjaśni?
The rules are wrong!
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
8 lutego 2011 o 16:48
Zgłoś do moderacji
niezły żart z tym tematem, udał Ci się
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
oloo mężczyzna, 45
Lewin Brzeski
Nagrań: 2, Postów: 138
8 lutego 2011 o 16:56
Zgłoś do moderacji
Heheh, Asiu. Piosenka leci po konkretnych dźwiękach dokładnie ustalonych i trzeba w nie idealnie trafiać, co nie jest taki łatwe. Najpierw trzeba złapać idealnie pierwszy dźwięk, czyli tonację piosenki, a później trzeba złapać idealnie linię melodyczną, czyli interwały ( odległości ) dzwięków kolejnych od siebie. Fauszem potocznie nazywamy nietrafienie w odpowiedni dźwięk.
Ale fauszy jest wiele. Trzeba to wszystko idealnie zgrać z tempem piosenki, dzwięki muszą idealnie grać z perkusją. Trzeba odpowiedni artykułować dźwięki, czyli wydobywać je w prawidłowy sposób, utrzymywać odpowiednio długo. I tak dalej ... jeszcze sporo tego jest.
To nie jest łatwe, wręcz odwrotnie, jest to BARDZO trudne. Tak więc nie przejmuj się wcale, że mając 10 lat nie jesteś jeszcze ekspertem
🙂
Jeśli kochasz coś robić, rób to, nawet jak nie jesteś mistrzem świata
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
Nagrań: 12, Postów: 480
8 lutego 2011 o 17:01
Zgłoś do moderacji
no to chyba mogę uznać temat za zamknięty
The rules are wrong!