ejtib kobieta

Nagrań: 27, Postów: 19
9 lutego 2011 o 20:52
Zgłoś do moderacji
Ja byłam dzisiaj na castingu w Cieszynie , trochę było bałaganu na początku jak już weszliśmy ale pozatym OK
kasiek2102 kobieta, 34
Żywiec

Nagrań: 3, Postów: 13
9 lutego 2011 o 22:34
Zgłoś do moderacji
Ale ni o to mi chodzi... Chodzi mi o sam udział w castingu.
Poszukujemy zdolnych wokalistów i chórzystów do nowego, wielkiego muzycznego show dla Telewizji Polskiej – „Bitwa na głosy”. Szukamy wokalistów i chórzystów, zawodowców i amatorów, niezależnie od wieku.
W programie zespoły wokalne utworzone z mieszkańców różnych regionów, pod kierownictwem gwiazdy polskiej estrady stoczą zacięte boje wokalne, by wygrać wielką nagrodę dla swojego miasta. Gwarantujemy wspaniałą zabawę, ogromne emocję i niezapomnianą dawkę wyzwań muzycznych.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Podstawowym wymogiem jest zamieszkanie lub związek z jednym z niżej wymienionych miast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (o to mi chodziło)
* Cieszyn – 9 lutego
* Milówka i okolice (Żywiecczyzna) – 12 lutego
* Lublin – casting 16 lutego
* Zielona Góra – 20 lutego
* Łódź – drużyna wybrana
* Warszawa – drużyna wybrana
* Katowice – drużyna wybrana
* Gdynia – drużyna wybrana
kasiek2102
anamii kobieta, 34
Kraków

Nagrań: 0, Postów: 10
9 lutego 2011 o 23:58
Zgłoś do moderacji
Nie ma sprawy : )
Powodzonka i do zobaczenia w sobotę; )
anamii kobieta, 34
Kraków

Nagrań: 0, Postów: 10
10 lutego 2011 o 00:05
Zgłoś do moderacji
Na pewno będzie świetnie! Wszyscy mówią,że jest super atmosfera!: ) A cała ekipa producencka przesympatyczna!
10 lutego 2011 o 19:42
Zgłoś do moderacji
Hej! Ja się wybieram na casting ale trochę się boję...
11 lutego 2011 o 19:02
Zgłoś do moderacji
Mam jeszcze pytanko... Koniecznie musi być ta ankieta przy rejestracji?
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
12 lutego 2011 o 11:45
Zgłoś do moderacji
A wiecie że wygraną są pieniądze przeznaczone dla danej okolicy/miasta? W wywiadzie na bielskobiala.pl przeczytałem wywiad z Golcami.
12 lutego 2011 o 12:06
Zgłoś do moderacji
myślę, że Ci którzy się wybierają zdają sobie z tego sprawę. ; ) moja znajoma dostała się do 16. i widać, że na razie fajnie się bawi. może ludzie z tego programu nie zrobią takiej kariery na jaką mają większe szanse Ci z X Factor, ale zawsze to fajna przygoda, nowe doświadczenie, fajni ludzie..