Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
B M W ;D Blondynki Mają Władzę :)
wytnijinamaluj pisze:
to jak wyślesz, to najwyżej jury wyśle reszcie przypomnienie. moze po 5 wiadomościach im się przypomni że mają dostarczyć link.
donhuan pisze:
dobra dziś wyślę tylko 6 nagrań do jury może ktoś przyśle dziś ale wątpię 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
donhuan pisze:dobra dziś wyślę tylko 6 nagrań do jury może ktoś przyśle dziś ale wątpię 🙂
ja tylko ocenię te co zostały wklejone w terminie, reszta mnie nie obchodzi......
reszta, która nie przesłała, a ma zamiar przesłać łaskawie nagranie, dostanie tak i tak ode mnie ocenę zerową...
robertas19 pisze:
donhuan pisze:dobra dziś wyślę tylko 6 nagrań do jury może ktoś przyśle dziś ale wątpię 🙂
ja tylko ocenię te co zostały wklejone w terminie, reszta mnie nie obchodzi......
reszta, która nie przesłała, a ma zamiar przesłać łaskawie nagranie, dostanie tak i tak ode mnie ocenę zerową...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Ja dzisiaj wyślę swoją punktację, więc drugi raz oceniać nie będę w tym etapie, gdyż też mam inne obowiązki 🙂
Edytowano 7 marca 2011 o 17:23.
The end, because I'm falling to pieces.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej