Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Aga .
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
900aga009 pisze:
Czego słuchacie w sobotnie wieczory kiedy , ja najczęściej mam handrę, i przypominają mi się wsystkie momenty z życia przy których zawsze wspomnieniach płacze. ?
pannaanna pisze:
900aga009 pisze:Czego słuchacie w sobotnie wieczory kiedy , ja najczęściej mam handrę, i przypominają mi się wsystkie momenty z życia przy których zawsze wspomnieniach płacze. ?
ja w sobotnie wieczory słucham moich sąsiadów z góry... Trzej około 23 letni mężczyźni różnie czyniący.. Można ich nawet porównać do strelaua i czarnego za dawnych czasów 🙁 W każdym razie och łezka się w oku kręci ;(
kaspo pisze:
lepiej zlap za podrecznik do polskiego
Aga .
900aga009 pisze:
kaspo pisze:lepiej zlap za podrecznik do polskiego
Tak się składa że z polskiego mam 5 , i co teraz .?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej