29 stycznia 2011 o 20:08
Zgłoś do moderacji
mówię o sobie "surowy kryty muzyki, potrafi zauważyć każdy fałsz i nieczystość. Skrytykuje jeśi trzeba ale pokaże ci błedy i będziesz wiedział/a nad czym masz popracować. Nie załamuj się. Jeśli chcesz żeby skomentował ci piosenkę napisz w komentarzu pod profilem. JEŚLI UWAŻASZ ŻE ŹLE OCENIAM POWIEDZ A SKOŃCZĘ. JEŚLI CI POKAZAŁEM BŁĘDY TO NAGRAJ PIOSENKĘ JESZCZE RAZ AŻ KIEDYŚ DOJDZIESZ DO PERFEKCJI, JEŚLI UWAŻASZ ŻE JSTEM DOBRY W OCENIANIU TO POLEĆ MNIE ZNAJOMYM. JEŚLI OCENIĘ RAZ I NIE ZAAKCEPTUJESZ MOJEGO ZAPROSZENIA NIE OCENIAM DALEJ!" na razie oceniam piosenki głównie użytkowników: rav71 i diaboliczna. Są zadowoleni. Oceniam tylko te piosenki które znam. JESTEM WYMAGAJĄCY!!! PEWNIE ZA CHWILĘ POJAWIĄ SIĘ GŁOSY: SAM NIE ŚPIEWASZ WIĘC NIE OCENIAJ! ALE CZY WY NIE UWAŻACIE ŻE SĄ ONE D|BEZ SENSU! NIEKTÓRZY NIE UMIEJĄ ŚPIEWAĆ A POTRAFIĄ DOSTRZEC KAŻDY FAŁSZ! JEDNI CHCĄ SIĘ ROZWIJAĆ W KIERUNKU ŚPIEWANIA A INNI OCENIANIA I TRENOWANIA! ŁUKASZ KRUCZEK TEŻ NIE POTRAFI DOBRZE SKAKAĆ A DOPROWADZIŁ NASZĄ DRUŻYNĘ DO DRUGIEGO MIEJSCA!!!
Edytowano 29 stycznia 2011 o 20:29.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
29 stycznia 2011 o 21:11
Zgłoś do moderacji
to jest jakis dramat
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
29 stycznia 2011 o 21:15
Zgłoś do moderacji
o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Konto usunięte
29 stycznia 2011 o 21:27
Zgłoś do moderacji
krzysztof095 pisze:
o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Jesteś nawet bardziej surowa niż tatar ;>
Powiedz mi, jakie czerpiesz korzyści psychiczne z wystawiania ludziom komentarzy ?
A z Zapendowską się tak nie zapędzaj ;>
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
aneta96 kobieta, 28
Gdynia
Nagrań: 0, Postów: 89
29 stycznia 2011 o 21:28
Zgłoś do moderacji
taa.. my tu gadu gadu, ale czy ty wogle oceniasz?
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
29 stycznia 2011 o 21:29
Zgłoś do moderacji
woyotus pisze:
krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Powiedz mi, jakie czerpiesz korzyści psychiczne z wystawiania ludziom komentarzy ?
Czesc wojo
🙂
Co tam u Ciebie slychac?
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
29 stycznia 2011 o 21:34
Zgłoś do moderacji
woyotus pisze:
krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Wojtuś..;( nie bądź tu.. ucz się..
🙁
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
29 stycznia 2011 o 21:35
Zgłoś do moderacji
nieudana pisze:
woyotus pisze:krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Wojtuś..;( nie bądź tu.. ucz się..🙁
Zostaw Pana Wojciecha, nie robi co chce
😛
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
29 stycznia 2011 o 21:37
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Wojtuś..;( nie bądź tu.. ucz się..🙁
Zostaw Pana Wojciecha, nie robi co chce 😛
przecież Go nie czymam...
🙁
Konto usunięte
29 stycznia 2011 o 21:39
Zgłoś do moderacji
U mnie ? nic szczególnego
😉 powstrzymywałem się usilnie by nie wypowiadać żadnych słów na forum przez dwa tygodnie ale jak tu kuwa nic nie napisać
😜
Kanuś spokojnie
🙂 czasami mózg musi zaczerpnąć jakiś normalnych literek niż tylko kilkudziesięciu stron wyników badań ukazujących wyższość przedsiębiorców na innymi ludźmi.
😛
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "