Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 29 stycznia 2011 o 20:29.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
krzysztof095 pisze:
o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Jesteś nawet bardziej surowa niż tatar ;>
Powiedz mi, jakie czerpiesz korzyści psychiczne z wystawiania ludziom komentarzy ?
A z Zapendowską się tak nie zapędzaj ;>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
woyotus pisze:
krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Powiedz mi, jakie czerpiesz korzyści psychiczne z wystawiania ludziom komentarzy ?
nieudana pisze:
woyotus pisze:krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Wojtuś..;( nie bądź tu.. ucz się..
kaspo pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:krzysztof095 pisze:o co ci chodzi? jestem chyba nawet bardziej surowa niż Zapendowska
Wojtuś..;( nie bądź tu.. ucz się..
Zostaw Pana Wojciecha, nie robi co chce
![]()
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej