Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
martiwin pisze:
pepper to jaki rocznik preferujesz😛 Ups moze lepiej nie pisz bo cie masa wiadomości zaleje;D
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
martiwin pisze:
pepper to jaki rocznik preferujesz😛 Ups moze lepiej nie pisz bo cie masa wiadomości zaleje;D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kacpersky551 pisze:
A teraz muszę wpaść na Jacka profil i go po oceniać😃
😃Lepiej się bój i szykuj gotówkę
😃
😃
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
martiwin pisze😛epper to jaki rocznik preferujesz
😛 Ups moze lepiej nie pisz bo cie masa wiadomości zaleje;D
ja obstawiam 1984
😛
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
whisper pisze:
kaspo pisze:jak napastowac kobiety to z szacunkiem!Z DUZEJ litery!hahah xD padłam xDto co z nami będzie?😜 (...gdy spotkamy się na zakręcie...xD)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
whisper pisze:kaspo pisze:jak napastowac kobiety to z szacunkiem!Z DUZEJ litery!hahah xD padłam xDto co z nami będzie?😜 (...gdy spotkamy się na zakręcie...xD)
nie wiem co na to taka jedna😛
Pewnie bym w pysk dostal, no chyba ze zapytalabys w ktora strone do kiosku przy tym zakrecie😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
odd pisze:
Przepraszam bardzo. Czy ktoś mi podrywa MOJĄ Panią Pieprz?🙁
J.B. (Jacek)
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej