Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
martiwin pisze:
pepper to jaki rocznik preferujeszUps moze lepiej nie pisz bo cie masa wiadomości zaleje;D
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
martiwin pisze:
pepper to jaki rocznik preferujeszUps moze lepiej nie pisz bo cie masa wiadomości zaleje;D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kacpersky551 pisze:
A teraz muszę wpaść na Jacka profil i go po oceniaćLepiej się bój i szykuj gotówkę
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
martiwin piszeepper to jaki rocznik preferujesz
Ups moze lepiej nie pisz bo cie masa wiadomości zaleje;D
ja obstawiam 1984
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
whisper pisze:
kaspo pisze:jak napastowac kobiety to z szacunkiem!Z DUZEJ litery!hahah xD padłam xDto co z nami będzie?(...gdy spotkamy się na zakręcie...xD)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
whisper pisze:kaspo pisze:jak napastowac kobiety to z szacunkiem!Z DUZEJ litery!hahah xD padłam xDto co z nami będzie?(...gdy spotkamy się na zakręcie...xD)
nie wiem co na to taka jedna
Pewnie bym w pysk dostal, no chyba ze zapytalabys w ktora strone do kiosku przy tym zakrecie
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
odd pisze:
Przepraszam bardzo. Czy ktoś mi podrywa MOJĄ Panią Pieprz?
J.B. (Jacek)
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej