Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
whisper pisze:
wyimaginowany pisze:Zależy czym chcesz do nich machać
eee... ręką
ewentualnie mogę czasem grzywą zarzucić![]()
odd pisze:
Teraz to Cię już prawie kocham!
Huh, chyba muszę już iść stąd, bo głupieję.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wyimaginowany pisze:
odd pisze:Teraz to Cię już prawie kocham!Huh, chyba muszę już iść stąd, bo głupieję.
Ciociu, nie możesz tak mówić! Tak mądra, piękna, utalentowana kobieta nigdy nie zgłupieje, to jest po prostu nierealne!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
odd pisze:
wyimaginowany pisze:odd pisze:Teraz to Cię już prawie kocham!Huh, chyba muszę już iść stąd, bo głupieję.
Ciociu, nie możesz tak mówić! Tak mądra, piękna, utalentowana kobieta nigdy nie zgłupieje, to jest po prostu nierealne!
Nie, jednak nie dam rady Ci tego powiedzieć...
Ale dzięki!
Miłej pracy.
anetka1717 pisze:
No przecież powiedziałeś,że będzie wart miliony.Nie można przegapić takiej okazji!
Witam
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wyimaginowany pisze:
Ale żeby tak od razu w Notatniku? Weź przynajmniej go wstaw do Worda z ważną licencją.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej