Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
bocin pisze:
Kaspo - uważam, że Twoje metody też są złe.🙁
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wlodi79 pisze:
nie ma co nerwy targac sobie takimi gostkami-najlepiej zglosic do ekipy Ising -i tak bede czynił i wy tez tak róbcie,bo chamstwa nie brakuje🙂)
ragazzo occhi cielo.
![]()
![]()
ragazzo occhi cielo.
![]()
kaspo pisze:
wlodi79 pisze:nie ma co nerwy targac sobie takimi gostkami-najlepiej zglosic do ekipy Ising -i tak bede czynił i wy tez tak róbcie,bo chamstwa nie brakuje🙂)
Ja juz sobie Panie Kolego z takim poradzilem🙂
kaspo pisze:
bocin pisze:Kaspo - uważam, że Twoje metody też są złe.🙁
no bo przeciez ja nie zartowalem... nie...
![]()
bocin pisze:
kaspo pisze:bocin pisze:Kaspo - uważam, że Twoje metody też są złe.🙁
no bo przeciez ja nie zartowalem... nie...
Bo Ty nie jesteś obiektywny. Faworyzujesz trochę "znajomych".🙁
Prawda jest taka, że w kłótniach, walkach, itp. udział biorą conajmniej 2 osoby. Wlodi w to wszedł i zaczął atakować.🙁
ragazzo occhi cielo.
wlodi79 pisze:
ja sie broniłem kolego a nie atakowalem
wlodi79 pisze:
kaspo pisze:wlodi79 pisze:nie ma co nerwy targac sobie takimi gostkami-najlepiej zglosic do ekipy Ising -i tak bede czynił i wy tez tak róbcie,bo chamstwa nie brakuje🙂)
Ja juz sobie Panie Kolego z takim poradzilem🙂
jak sobie poradziłes-prywatnie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej