Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
moze za to, ze falszujemy?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
kaspo pisze:moze za to, ze falszujemy?
uwierz mi znam ludzi, którzy naprawdę fałszują, ponieważ zawsze kiedy zaczynają śpiewać to mi wtedy całe ciało ze zdenerwowania chodzi, więc Ty na pewno nie fałszujesz
robertas19 pisze:
kaspo pisze:moze za to, ze falszujemy?uwierz mi znam ludzi, którzy naprawdę fałszują, ponieważ zawsze kiedy zaczynają śpiewać to mi wtedy całe ciało ze zdenerwowania chodzi, więc Ty na pewno nie fałszujesz
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej