Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aro23 pisze:
Kasperku, mówiłem, nie pracuję w zawodzie, bo taki ze mnie pedagog, jak z koziej du... no, nieważne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
martinesa pisze:
No widzę, widzę ;]...Spac! ;] Bo jutro do pracy rano..Nie będizesz przecie w pracy kimał ;]
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
nawet nie wiesz co mowiszJa dalbym wszystko, zeby moc znow chodzic do szkoly. Te piekne czasy dla mnie juz bezpowrotnie minely
Kiedys tez tak bedziesz miala, mozesz sie zapierac, ale to prawda
aro23 pisze:
kaspo pisze:nawet nie wiesz co mowiszJa dalbym wszystko, zeby moc znow chodzic do szkoly. Te piekne czasy dla mnie juz bezpowrotnie minely
Kiedys tez tak bedziesz miala, mozesz sie zapierac, ale to prawda
Rzadko to przyznaję, Kasperku, ale tym razem muszę się z Tobą zgodzić...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej