Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aro23 pisze:
no, powiedzmybtw, Aneciu, ja na Sylwku będę bez osoby towarzyszącej
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
stargirl pisze:
W ciekawy sposób te rozmowy prowokują Cię do myślenia nad śledziem czy ogórkiem itd.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej