Tak sobie czytam tutaj tę "bitwę" i mnie naszła myśl, że skoro gwiazdki pokroju Joli Rutowicz mają swoje funcluby, to nasz BoCin powinien mieć najbardziej wyrąbany w kosmos, odjazdowy, totalnie pojechany funclub z najbardziej oddanymi fanami, dla których BoCin jest idolem! Kto się na to pisze?!
Hahahaha
Porównujesz mnie do Jolanty Rutowicz? Co to ma być?
wyimaginowany pisze:Tak sobie czytam tutaj tę "bitwę" i mnie naszła myśl, że skoro gwiazdki pokroju Joli Rutowicz mają swoje funcluby, to nasz BoCin powinien mieć najbardziej wyrąbany w kosmos, odjazdowy, totalnie pojechany funclub z najbardziej oddanymi fanami, dla których BoCin jest idolem! Kto się na to pisze?!
Hahahaha
Porównujesz mnie do Jolanty Rutowicz? Co to ma być?
Nie, ja właśnie napisałem że gwiazdki jej pokroju mają swoje funcluby, to Ty powinieneś mieć o wiele bardziej wyrąbany w kosmos, odjazdowy, totalnie pojechany - żeby oddać nim wagę Twojego gwiazdorstwa! Choć tego się nie da opisać ani pokazać, to trzeba zobaczyć!
Oki ja spadam , czesc wszystkim i sorry za wszystko . Myślcie o mnie jak chcecie ale to miało być dla zabawy tylko troche nie poszło...(no moze troche bardziej;]) ale taki spokój na tym forum był;]
Nie, ja właśnie napisałem że gwiazdki jej pokroju mają swoje funcluby, to Ty powinieneś mieć o wiele bardziej wyrąbany w kosmos, odjazdowy, totalnie pojechany - żeby oddać nim wagę Twojego gwiazdorstwa! Choć tego się nie da opisać ani pokazać, to trzeba zobaczyć!