Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kolobolo1 pisze:
Oł je je dobrze jest byc Tu oł jeje./.. hahah Wtajemniczeni wiedza o co chodzi ^ ^ ; p ^ ^
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
whisper pisze:
kolobolo1 pisze😲ł je je dobrze jest byc Tu oł jeje./.. hahah Wtajemniczeni wiedza o co chodzi ^ ^ ; p ^ ^Boże, Angela, litości xD
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
anetka1717 pisze:
O oddziku,co nie mówisz że jesteś! Czarodziejko zwykłych chwil! O😃
anetka1717 pisze:
Kurczę Bolek,jestem niewtajemniczona!😛Tu są brązowe,bo wyblakły.A tam nie są czarne,tam są po prostu bardziej brązowe
😃
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
pawlunio1990 pisze:
kurna fakt, zdjecie jest czarno-biale, albo takie wyblakle🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kolobolo1 pisze:
anetka1717 pisze:Kurczę Bolek,jestem niewtajemniczona!😛Tu są brązowe,bo wyblakły.A tam nie są czarne,tam są po prostu bardziej brązowe
😃
Totaka pieśn konferencyjna haha ^ ^ xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kolobolo1 pisze:anetka1717 pisze:Kurczę Bolek,jestem niewtajemniczona!😛Tu są brązowe,bo wyblakły.A tam nie są czarne,tam są po prostu bardziej brązowe
😃 Totaka pieśn konferencyjna haha ^ ^ xDhahha taaa xDi tak najlepsza jest wersja "zuooo i mhroook" xDmatko xD
pawlunio1990 pisze:
Nie tylko Ty Anetko nie wiesz ocb🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej