Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aro23 pisze:
bocin pisze:robertas19 pisze:no to moje drugie pytanieDD Dlaczego nic nie słychać o użytkownikach iSing w tym programie?????
DD
Spokojnie. Będę w następnym odcinku.
Taa, i dostaniesz 3 razy nie od jurorów
wyimaginowany pisze:
aro23 pisze:bocin pisze:robertas19 pisze:no to moje drugie pytanieDD Dlaczego nic nie słychać o użytkownikach iSing w tym programie?????
DD
Nawet mu nie pozwolą zacząć śpiewać, wystarczy że na niego spojrzą.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
wyimaginowany pisze:aro23 pisze:bocin pisze:robertas19 pisze:no to moje drugie pytanieDD Dlaczego nic nie słychać o użytkownikach iSing w tym programie?????
DD
Wojtuś, aj Wojtuś.
Ty myślisz, że ja tam śpiewałem?
wyimaginowany pisze:
bocin pisze:wyimaginowany pisze:aro23 pisze:bocin pisze:robertas19 pisze:no to moje drugie pytanieDD Dlaczego nic nie słychać o użytkownikach iSing w tym programie?????
DD
Wojtuś, aj Wojtuś.
Jeśli to co robisz na iSing, można nazwać śpiewem, to tak - tak myślę. xD
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
bocin pisze:
Haha
Przeceniasz mnie.
Ja klaskałem na widowni
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
wyimaginowany pisze:bocin pisze:wyimaginowany pisze:aro23 pisze:bocin pisze:robertas19 pisze:no to moje drugie pytanieDD Dlaczego nic nie słychać o użytkownikach iSing w tym programie?????
DD
Wojtuś, aj Wojtuś.
Jeśli to co robisz na iSing, można nazwać śpiewem, to tak - tak myślę. xD
Haha
Przeceniasz mnie.
Ja klaskałem na widowni
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
ja mam nadzieję, że w III edycji już ktoś będzie z iSing, ponieważ ja uważam ,ze Pani pepper, whisper, martiwin oraz warcaft, Łukasz z Rybnika, wyimaginowany Wojciech itd. mają wielkie szanseDD
robertas19 pisze:
ja mam nadzieję, że w III edycji już ktoś będzie z iSing, ponieważ ja uważam ,ze Pani pepper, whisper, martiwin oraz warcaft, Łukasz z Rybnika, wyimaginowany Wojciech itd. mają wielkie szanseDD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:ja mam nadzieję, że w III edycji już ktoś będzie z iSing, ponieważ ja uważam ,ze Pani pepper, whisper, martiwin oraz warcaft, Łukasz z Rybnika, wyimaginowany Wojciech itd. mają wielkie szanseDD
hahahah xD
jak wytniesz słowo "whisper" to uwierze
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
wyimaginowany pisze:
robertas19 pisze:ja mam nadzieję, że w III edycji już ktoś będzie z iSing, ponieważ ja uważam ,ze Pani pepper, whisper, martiwin oraz warcaft, Łukasz z Rybnika, wyimaginowany Wojciech itd. mają wielkie szanseDD
W klaskaniu też można uzyskać stan doskonałości, więc nie rozumiem, dlaczego ominąłeś BoCina.![]()
D
robertas19 pisze:
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej