whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
25 września 2013 o 21:45
Zgłoś do moderacji
Alvin i wiewiorki... taka sytuacja...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
evelka88 kobieta, 36
Nagrań: 44, Postów: 6549
1 listopada 2013 o 20:52
Zgłoś do moderacji
dzień dobry =] raczej wieczór
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Konto usunięte
7 grudnia 2013 o 22:39
Zgłoś do moderacji
o jak tu smutno
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
20 grudnia 2013 o 23:20
Zgłoś do moderacji
Zwracam się z wielką prośbą o pomoc w głosowaniu na nasze przedszkole w dniach 16 - 22 grudnia, w konkursie Akademii Aquafresh”. Główna nagroda to plac zabaw. Zadaniem przedszkola było przygotowanie inscenizacji na temat higieny jamy ustnej – Pastusiowe przedstawienie. Wierzę że pomożecie, zachęcicie znajomych i wesprzecie swoimi głosami. W ciągu dnia można oddać tylko jeden głos ze swojego IP.
Nasze miasteczko podpięte jest do jednego zewnętrznego IP i możemy oddać na nasze dzieci tylko jeden głos w ciągu dnia.
Aby zagłosować na nasze przedstawienie należy wejść na stronę http://www.akademia-aquafresh.pl/konkurs-filmowy-dla-przedszkoli/praca/147/konkurs-akademii-aquafresh-pastusiowe-przedstawienie.html
Proszę pomóżcie nam
Pozdrawiam Malgorzata
karolcheda mężczyzna, 28
starachowice
Nagrań: 160, Postów: 1
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
8 stycznia 2014 o 23:55
Zgłoś do moderacji
hm.... cisza i spokój.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
3 września 2014 o 04:00
Zgłoś do moderacji
Na kartach tego tematu spisany jest kawał historii, który powoduje, że w gardle rośnie mi gula.
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
4 września 2014 o 21:59
Zgłoś do moderacji
Czy społeczność iSing dopisze nowe karty historii? Trudno tego oczekiwać i liczyć na to.
7 września 2014 o 15:52
Zgłoś do moderacji
Jak mówiłam, facebook nas rozleniwił, choć jestem od tego ścierwa uzależniona czasem chciałabym żeby pieprznął i padły mu wszystkie serwery... Trzeba by było poszukać innych form komunikacji, może trochę mniej wygodnych, ale też wymagających podjęcia jakiegoś działania, bo klikanie "Lubię to!" pod czyimś postem i dodanie komentarza o treści "Hahah! Super!" daje złudne wrażenie kontaktu z drugim człowiekiem.
11 września 2014 o 08:58
Zgłoś do moderacji
Już wcześniej na forum nie wchodzili, dlatego przestali je wyświetlać "gdzieś" na głównej, teraz każdy może dodawać pościki na swoim profilu i tam mogą toczyć się dyskusje
🙂
aannddrreeww mężczyzna, 32
Stargard Szczeciński / Poznań
Nagrań: 198, Postów: 741
4 października 2014 o 20:42
Zgłoś do moderacji
przecinek, bo przecież nie kropka
🙂
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
12 listopada 2014 o 17:30
Zgłoś do moderacji
A ja tam dopiszę się do kart forumowej historii, bom jeszcze tutaj nie była, a jedynie od paru dobrych latek przeglądam sobie ten wątek codziennie i zastanawiam się, co będzie potem. Dziś postanowiłam się odezwać - kuku.