Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
nieudana pisze:
woyotus pisze:No niestety Kasiu przyszedł ten czas, kiedy dopada człowieka starość i marskość wątroby.![]()
A na trzeźwo nie potrafisz?;>
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
woyotus pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:No niestety Kasiu przyszedł ten czas, kiedy dopada człowieka starość i marskość wątroby.![]()
Niee ...
![]()
whisper pisze:
Pfffjesteś leń po prostu
Mam nadzieję, że jak już dojadę do Wrocławia to będzie Ci się chciało ruszyć żeby wyjść ze mną na piwo
(wiem, nadzieja matką głupich... ale podobno każda matka swoje dzieci kocha... czy coś)
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
nieudana pisze:
woyotus pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:No niestety Kasiu przyszedł ten czas, kiedy dopada człowieka starość i marskość wątroby.![]()
Niee ...
Kłamczuch...
woyotus pisze:
whisper piszefff
jesteś leń po prostu
Mam nadzieję, że jak już dojadę do Wrocławia to będzie Ci się chciało ruszyć żeby wyjść ze mną na piwo
(wiem, nadzieja matką głupich... ale podobno każda matka swoje dzieci kocha... czy coś)
JestemOtwarcie się do tego przyznaję, dzierżąc wszelkie konsekwencje z tym związane
![]()
Nadzieja ;> Miej ją
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
kaspo pisze:
Uwielbiam miecho... dziwne ze moj umysl nie przebij sie przez nonsens wypowiadany mymi ustami!!
Spadam sobie stad, zeby Damy mogly Cie nadal rozrywac na kawalki
kaspo pisze:
Uwielbiam miecho... dziwne ze moj umysl nie przebij sie przez nonsens wypowiadany mymi ustami!!
Spadam sobie stad, zeby Damy mogly Cie nadal rozrywac na kawalki
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
woyotus pisze:
nieudana pisze:woyotus pisze:
Niee ...
Kłamczuch...
Wcale bo nie ;>
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
888888 pisze:dobry wieczor
jak mija pani ta noc??
nie wszystko złoto co się świeci...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!