Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
Nie umiem zrobić takiego wzroku.😃
Umiem zrobić taki, zeby się go bali. xD
Ja mam za małe paluszki, a panowie za duzi, zeby ich sobie owijać.😃
A robota nie taka brudna, bo nawet fajna..😃 Tylko w głupim miejscu. -,-
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana pisze:
Aj tam, jaki tam offtop?
😃 głupoty, ale na temat. xD
Khalil Gibran
Khalil Gibran
bocin pisze:
Ja Wam mówię! Ten wyżej jest wysłannikiem Rządy, nasłanym na szpiegowanie iSinga. Lepiej uważajmy. ;>
Khalil Gibran
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej