Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
stargirl pisze:filipzkonopi pisze:Moze trzeba było najpierw spróbowac co ugotował a dopiero po ,***aj;>Ugotować to ja już sobie sama potrafię;>A jutro tłusty czwartek😃
Będą pączki;P?
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
A jutro tłusty czwartek😃
filipzkonopi pisze:
stargirl pisze:Faworki😃Już zrobione;>
Podrażniasz moje kubki smakowe;P
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Przestań😛stargirl pisze:
filipzkonopi pisze:stargirl pisze:Faworki😃Już zrobione;>Podrażniasz moje kubki smakowe;PHaha A są na prawdę bardzo smaczne😃
filipzkonopi pisze:
stargirl pisze:filipzkonopi pisze:stargirl pisze:Faworki😃Już zrobione;>Podrażniasz moje kubki smakowe;PHaha A są na prawdę bardzo smaczne😃 Przestań😛
stargirl pisze:
filipzkonopi pisze:stargirl pisze:filipzkonopi pisze:stargirl pisze:Faworki😃Już zrobione;>Podrażniasz moje kubki smakowe;PHaha A są na prawdę bardzo smaczne😃 Przestań😛No co;>Jak pyszne, to pyszne😛
filipzkonopi pisze:
Od jakiegoś czasu walcze z takimi pokusami😛 Teraz narobilas mi smaku😉
stargirl pisze:
filipzkonopi pisze😲d jakiegoś czasu walcze z takimi pokusami😛 Teraz narobilas mi smaku😉Też walczę z takimi pokusami.... i jakoś wygrać nie mogę😛
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
stargirl pisze:filipzkonopi pisze😲d jakiegoś czasu walcze z takimi pokusami😛 Teraz narobilas mi smaku😉Też walczę z takimi pokusami.... i jakoś wygrać nie mogę😛
Ja juz dwa razy wygralem , teraz jestem w trzecim etapie walki. Ale jutro dam sobie fory, pąąąąąąąączki😛😛😛😛
kacpersky551 pisze:
Ja mam pytanie z innej beczki 😃 Wie ktoś może jak się usuwa te świecące "Powiadomienia" bo są denerwujące 😃
stargirl pisze:
filipzkonopi pisze:stargirl pisze:filipzkonopi pisze😲d jakiegoś czasu walcze z takimi pokusami😛 Teraz narobilas mi smaku😉Też walczę z takimi pokusami.... i jakoś wygrać nie mogę😛Ja juz dwa razy wygralem , teraz jestem w trzecim etapie walki. Ale jutro dam sobie fory, pąąąąąąąączki😛😛😛😛Haha no w tłusty czwartek takich przyjemności grzech odmówić😃Ale pączki to ja średnio lubię;]Dlatego zawsze piekę faworki😃
filipzkonopi pisze:
Ja lubie wszystko i to jest własnei problem;P
Lubie faworki jeszcze ciepłe😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej