Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Marudzę, gdyż jestem na 3 - dniowym wolnym i mnie szlak trafia, bo wolałbym pójść do pracy, ale na szczęście jutro to się zmieni
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
Anetka, kochanie Ty moje, tęsknisz cos za mna?
robertas19 pisze:
A dziękuję, chociaż nie trzeba, gdyż moja praca sprawia mi ogromną przyjemność
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
a to ciekawe....rzekłabym że nawet dziwnym przypadkiem jestes. Tez mam teraz wolne od pracy i już placze,ze po weekendzie musze wracac
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej