anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

Nagrań: 277, Postów: 1881
29 października 2010 o 16:01
Zgłoś do moderacji
o proszę.........jak tak to ochotnika w pobliżu nie ma a jak się już znajdzie to.........z Krakowa......
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:01
Zgłoś do moderacji
Kasper nie daj sobą pomiatać zesraj się temu kto Ci coś zrobił na wycieraczkę.....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
29 października 2010 o 16:02
Zgłoś do moderacji
anilorak2 pisze:
Kasper nie daj sobą pomiatać zesraj się temu kto Ci coś zrobił na wycieraczkę.....
Albo chociaż do papierowej torby i podpal!
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:04
Zgłoś do moderacji
mlynarczykm pisze:
anilorak2 pisze:Kasper nie daj sobą pomiatać zesraj się temu kto Ci coś zrobił na wycieraczkę.....
Albo chociaż do papierowej torby i podpal!
i rzuć na parapet

kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
29 października 2010 o 16:07
Zgłoś do moderacji
anilorak2 pisze:
Mysle ze nasranie pod domem klienta, a potem pod domem zarzadu i naczelinkow od spraw wynagrodzenia mogloby pociagnac za soba niebywale konsekwencje

Ale mi slonce napierdala w gebe!! Oczywiscie nie mozna uzywac zaluzji ani rolet, procedury bezpieczenstwa

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:09
Zgłoś do moderacji
eeeetam........kto to będzie wiedział że to Ty?

anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:10
Zgłoś do moderacji
a słońce......nie wiem kiedy ja je ostatnio widziałam.......
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

29 października 2010 o 16:15
Zgłoś do moderacji
Teraz ma byc pogoda, mi od 3 dni smazy gebe, az mnie leb od tego boli.
Ale co trzeba sie usmiechac, przeciez zycie jest piekne prawda?
Szkoda ze nie moje

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:18
Zgłoś do moderacji
Ty chyba nie chcesz wiedzieć co mnie boli........widzę że znów wchodzimy na płaszczyznę zrzędzenia........ale co zrobić gdy rozmawia ze sobą dwoje Niezadowolonych......

kaspo mężczyzna, 41
Kraków

29 października 2010 o 16:20
Zgłoś do moderacji
no wlasnie.. jeszcze do tego, w tym momencie przyszla mi faktura za telefon. Nic tylko komus w***ic i go okrasc w celach zarobkowych
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:22
Zgłoś do moderacji
hehehe;P
a ja idę dzisiaj na mecz to może się trochę.........chociaż.......dupa mnie boli i nie wiem jak długo tam wysiedzę

kaspo mężczyzna, 41
Kraków

29 października 2010 o 16:35
Zgłoś do moderacji
Strasznie mnie irytuje, ze tylko zrzedze, ale naprawde cholera nie moge znalezc powodow do zadowolenia.. to jest bledne kolo!
anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:39
Zgłoś do moderacji
oj tam oj tam........nic na siłę bo na siłę to tylko można kupę zrobić

ja zrzędzę bo lubię

kaspo mężczyzna, 41
Kraków

29 października 2010 o 16:42
Zgłoś do moderacji
a ja nie lubie, lubie byc zadowolony..
tylko cos malo okazji sie do tego zdaza, dobrze ze ciesza mnie blahostki, bo chyba inaczej bym sie zabil

anilorak2 kobieta, 37
Gdańsk

29 października 2010 o 16:45
Zgłoś do moderacji
ja ażeby chociażby się......uśmiechnąć potrzebuję silnego bodźca......banan na gębie mi nie pasuje;P