Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kacpersky551 pisze:
naftali pisze:
za zimno, żeby ocenić, ciężko stwierdzić przez jesienna odzież wierzchnią
Mówiłem klimat nie taki
WTF?!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
WTF?!
WTF?!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wiktoria1111 pisze:
ja jeszcze troche posiedzę
WTF?!
wiktoria1111 pisze:
nie, tak mi się zachciało. Nigdy nie patrzyłam na mojego, więc sobie zmieniłam. Chyba tego tez sobie zmienię...
WTF?!
robertas19 pisze:
Ale powiem Wam coś, teraz Ci młodsi niepotrzebnie tracą czas na internet, gdyż ja mieszkając na wsi przez 15 lat ze swoimi znajomymi chodziłem na rzekę, bawiliśmy się zawsze latem, jesienią i wiosną w chowanego, berka i w linę sobie pograliśmy, pod namiotami spaliśmy itp. a teraz tylko internet i internet
To były piękne czasy
WTF?!
robertas19 pisze:
Ale powiem Wam coś, teraz Ci młodsi niepotrzebnie tracą czas na internet, gdyż ja mieszkając na wsi przez 15 lat ze swoimi znajomymi chodziłem na rzekę, bawiliśmy się zawsze latem, jesienią i wiosną w chowanego, berka i w linę sobie pograliśmy, pod namiotami spaliśmy itp. a teraz tylko internet i internet
To były piękne czasy
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej