Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
No ale teraz nie dawno otworzyli iSing Mini, może tam się przenieśli
Edytowano 11 października 2010 o 21:06.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Kacpersky551 ®
kaspo pisze:
wlasnie juz tam wbijemale jest słit
no i dobrze, moze wreszcie sobie pojda, bedzie trzeba postrofowac te ktore nie maja oleju w glowie
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
kaspo pisze:wlasnie juz tam wbijemale jest słit
no i dobrze, moze wreszcie sobie pojda, bedzie trzeba postrofowac te ktore nie maja oleju w glowie
tylko będzie trzeba uważać, żeby admini czasami nie wywalili z tego portalu osób strofujących
Kacpersky551 ®
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej