Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
emmm ;>
A prowadzisz kursy ? Marto ?![]()
W sumie zycie księdza nie jest złeA moge pastorem ?
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
...
![]()
anilorak2 pisze:
nie patrzy się na innych tylko na siebie....wstępując do zakonu przyjmujesz na siebie brzemię życia w celibacie
...
![]()
mlynarczykm pisze:
strelauiczarny pisze:emmm ;>
Chodziło tyko o to, że per "MartO" zwracają się do mnie tylko spowiednicy i od niedawna gadko-szmatkowi użytkownicy iSing.
mlynarczykm pisze:
strelauiczarny pisze:emmm ;>
Chodziło tyko o to, że per "MartO" zwracają się do mnie tylko spowiednicy i od niedawna gadko-szmatkowi użytkownicy iSing.
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:
nie patrzy się na innych tylko na siebie....wstępując do zakonu przyjmujesz na siebie brzemię życia w celibacie
Ale ja nie chcę do zakonu ;>
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:
Ale ja nie chcę do zakonu ;>
i dobrze........give me 5!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:zawstydziłam się
Dlaczego ??
Cześć siostro
aro23 pisze:
czuję się wywołany do tablicyto jak mam się do Ciebie zwracać jeśli nie per "Marto"? :d
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:zawstydziłam się
Dlaczego ??
Cześć siostro
bo bo bo bo<drży jej szczęka> bo tak![]()
mlynarczykm pisze:
aro23 pisze:czuję się wywołany do tablicyto jak mam się do Ciebie zwracać jeśli nie per "Marto"? :d
Zdaje się mję, że już poruszaliśmy ten temat, nie kcem się powtarzać, po wskazówki odsyłam do informacji zawartych w moim profilu.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej