Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
evelka88 pisze:
a ja nie mam poprawek i żyje błogo😃 hahah aż do października
😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
a tam kujon😃 poprostu zaliczam
😃 hahah
anilorak2 pisze:
kaspo pisze:no ja nie wiem czy sluza, raczej ja im sluze gotowka😛
sponsor?😜
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:kaspo pisze:no ja nie wiem czy sluza, raczej ja im sluze gotowka😛
sponsor?😜
juz polowa lawek na uniwersytecie ekonomicznym powinna byc mojego imienia😃
😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Kasper czyżby za duża dawka "Wiecznego studenta????😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej