Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Jakiz dzis piekny sierpniowy poranek! Liscie powoli zaczynaja spadac z drzew, sloneczko grzeje nie za bardzo, a w sam raz, lekki wietrzyk smyra po odslonietych konczynach. I tylko fakt siedzenia w pracy do 17.30 wk.urwia niezmiernie..
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej