Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
anilorak2 pisze😛ewnie się taki znajdzie co sprzęt będzie miał
🙂Ekhm......jaki sprzęt;>?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
filipzkonopi pisze:
Prosta sprawa, skumać sie z lokalnym domem kultury i wypożyczyć nagłosnienie. Do tego bedzie jeszcze potrzebny laptop i lacze internetowe. Zabawa gotowa. Nawet jak trzeba bedzie zaplacic za wypożyczenie to na grupę, nie bedzie to zbyt wielki wydatek🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
filipzkonopi pisze:
Poszukaj czy jest tam jakis DK i zadzwon , pytanie nic nie kosztuje😛
![]()
kaspo pisze:
filipzkonopi pisze😛oszukaj czy jest tam jakis DK i zadzwon , pytanie nic nie kosztuje
😛a widzisz, jak nie bede w pracy to tak zrobie
😃Tomek, to moze chcesz mi pomoc w organizacji?
😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
sajgonka pisze:
pitolenie o szopenie😃 ale tu sie nuuudno zrobiło
😛 jakiś temat prosze...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej