No i kuuure, wiadomo!
Tylko, że ja na początku byłam obiektywna, a tu mi się tak dostało...
Jak się zacznie wojnę w Wlodim to się trzeba liczyć, że będzie trzeba wrzucić pierwszego użytkownika na "Czarną listę" xD
Już czekam cierpliwie na to fikcyjne konto, który przyjdzie mnie nawiedzić
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
No i kuuure, wiadomo!
Tylko, że ja na początku byłam obiektywna, a tu mi się tak dostało...
Jak się zacznie wojnę w Wlodim to się trzeba liczyć, że będzie trzeba wrzucić pierwszego użytkownika na "Czarną listę" xD
Już czekam cierpliwie na to fikcyjne konto, który przyjdzie mnie nawiedzić
Chłopcy, nie mieszajcie się, nie warto
Jestem szczera i chamska, nie ukrywam, też sobie nie pozwolę żeby ktoś mi wrzeszczał w "twarz". Moja wojna, bo dumna jestem
To co wlodi79, usuwamy wszystko co do jednego komentarza i zapominamy o swoim istnieniu, ja Cię wrzucę na czarną, Ty mnie, będzie pięknie! xD
cyt.
"Właściciel browaru "Mrożony statek" Jan Nijboer twierdzi, że wyprodukował najmocniejsze piwo świata, które zawiera 60 proc. alkoholu. "Nie pije się go jak piwo, lecz jak koktajl, w ładnym kieliszku do koniaku lub whisky" - powiedział w czwartek Nijboer holenderskiej agencji ANP, którą cytuje portal Yahoo News. "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
House mi towarzyszył do późnych godzin nocnych, nawet nie pamiętam kiedy zasnęłam, przebudziłam się tylko żeby wyłączyć SubEdita
A budziłam się od 10.30 do 12.11