Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
sajgonka pisze:
ku* nawet mi nie przypominaj bez kitu..... zakupilam sobie na tą okazje chusteczki nawilżajace coby rece czyscic, ale pewnego dnia... nawet cala paczka chusteczek nie starczyla.... -.- pozniej musialam buty markerem wymalowac bo mialam ciapki na bialych butach xD i stwierdzialm ze juz niech beda czarnemoja kolezanka kiedys zmieniala toner w białych spodniach ....eh...
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
filipzkonopi pisze:
Haha pamiętam kiedyś poszlismy z żoną poodbijac jakieś notatki z wykładów i coś sie w połowie kserowania zepsuło. Dziewczyna myślała że ma pusty toner i wyciągnęła go, moze nie będe opowiadał jakie były tego effekty. Wtedy pojemnik z tonerem miał podobny kształt do "kaczki" bez jaj powaznie. To chyba najgorsza czynnosc jaką obsługa musi wykonac
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
monster pisze:
dobra moze mało ambitne ale będzie MonsterMaciekpo trzech godzinach jazdy autem bez klimy i zrobieniu w tą pogode 180km moja elokwencja jest niska
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
filipzkonopi pisze:
Nie lubię pracy gdzie musiał bym chodzić i namawiać do kupienia czegoś, to mi nie pasuje![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!