Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
sajgonka pisze:
ku* nawet mi nie przypominaj bez kitu..... zakupilam sobie na tą okazje chusteczki nawilżajace coby rece czyscic, ale pewnego dnia... nawet cala paczka chusteczek nie starczyla.... -.- pozniej musialam buty markerem wymalowac bo mialam ciapki na bialych butach xD i stwierdzialm ze juz niech beda czarne😃 moja kolezanka kiedys zmieniala toner w białych spodniach ....eh...
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
filipzkonopi pisze:
Haha pamiętam kiedyś poszlismy z żoną poodbijac jakieś notatki z wykładów i coś sie w połowie kserowania zepsuło. Dziewczyna myślała że ma pusty toner i wyciągnęła go, moze nie będe opowiadał jakie były tego effekty. Wtedy pojemnik z tonerem miał podobny kształt do "kaczki" bez jaj powaznie. To chyba najgorsza czynnosc jaką obsługa musi wykonac🙂
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
monster pisze:
dobra moze mało ambitne ale będzie MonsterMaciek😛 po trzech godzinach jazdy autem bez klimy i zrobieniu w tą pogode 180km moja elokwencja jest niska
😃
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
filipzkonopi pisze:
Nie lubię pracy gdzie musiał bym chodzić i namawiać do kupienia czegoś, to mi nie pasuje😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej