Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
stargirl pisze:Żeby nie było to powiem, że masz śliczny avatar xD
ale szyja boli..... xD ale dziekuje oczywiscie!!
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
mlynarczykm pisze:
Opowiedzcie mi jakiś dobry dowcip, bo mi tu synek z depresją pisze depresyjne SMSy, bo nie ogarnia dziadostwa...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
stargirl pisze:
Dlaczego blondynka robi szpagat przed komputerem?
Bo na monitorze pisze- kliknąć myszką xD
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
mlynarczykm pisze:
A co do życia seksualnego dostawców ziemniaków to nie jest chyba zbyt interesujące... Myślę, że oni piją dużo bimbru na ziemniakach pędzonym i są impotentami albo prawie impotentami...
Ludzie którzy pija są dla niczym...niczym bracia.
stargirl pisze:
sajgonka pisze:stargirl pisze:Żeby nie było to powiem, że masz śliczny avatar xDale szyja boli..... xD ale dziekuje oczywiscie!!Nasz ratownik medyczny zabezpieczy Cię w kaftanie
bendek82 pisze:
stargirl pisze:sajgonka pisze:stargirl pisze:Żeby nie było to powiem, że masz śliczny avatar xDale szyja boli..... xD ale dziekuje oczywiscie!!Nasz ratownik medyczny zabezpieczy Cię w kaftanie
hmmm moje najlepsze wspomnienia z pogotowia jak woziłem ludzi w kaftanach ale była jazda
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
bendek82 pisze:stargirl pisze:sajgonka pisze:stargirl pisze:Żeby nie było to powiem, że masz śliczny avatar xDale szyja boli..... xD ale dziekuje oczywiscie!!Nasz ratownik medyczny zabezpieczy Cię w kaftaniehmmm moje najlepsze wspomnienia z pogotowia jak woziłem ludzi w kaftanach ale była jazdaRatownictwo medyczne--skaza na psychice do konca zycia
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie emocjonalną interpretację Kasi Kowalskiej, radiowy klasyk Budki Suflera, nostalgiczny hit Varius Manx, romantyczną balladę Enrique Iglesiasa oraz jeden z najbardziej energetycznych utworów AC/DC. Każdy z tych kawałków to inny klimat, od refleksji po czystą energię.
Zobacz więcej