Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
stargirl pisze:
Mi wszędzie wychodzi, że jestem sadystyczna bo jestem wredna, chamska, bezczelna i znęcam się nad innymi;pMój pseudonim z liceum 'sadistic'😃
Ludzie którzy pija są dla niczym...niczym bracia.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
bendek82 pisze:
stargirl pisze:Mi wszędzie wychodzi, że jestem sadystyczna bo jestem wredna, chamska, bezczelna i znęcam się nad innymi;pMój pseudonim z liceum 'sadistic'😃
no przosze przekonamy sie przekonamy
Edytowano 21 lipca 2010 o 01:33.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
stargirl pisze:
Nie, nie, nie!
Koty nie ładnie wyglądają w mikrofalówce..... zdecydowanie nie;]
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
stargirl pisze:
bendek82 pisze:stargirl pisze:Mi wszędzie wychodzi, że jestem sadystyczna bo jestem wredna, chamska, bezczelna i znęcam się nad innymi;pMój pseudonim z liceum 'sadistic'😃no przosze przekonamy sie przekonamyZnajdź sposób na sprowokowanie mnie na zlocie a się przekonasz
😃
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
bendek82 pisze:
stargirl pisze:bendek82 pisze:stargirl pisze:Mi wszędzie wychodzi, że jestem sadystyczna bo jestem wredna, chamska, bezczelna i znęcam się nad innymi;pMój pseudonim z liceum 'sadistic'😃no przosze przekonamy sie przekonamyZnajdź sposób na sprowokowanie mnie na zlocie a się przekonasz
😃
Napewno skorzystam wierz mi
bendek82 pisze:
stargirl pisze:bendek82 pisze:stargirl pisze:Mi wszędzie wychodzi, że jestem sadystyczna bo jestem wredna, chamska, bezczelna i znęcam się nad innymi;pMój pseudonim z liceum 'sadistic'😃no przosze przekonamy sie przekonamyZnajdź sposób na sprowokowanie mnie na zlocie a się przekonasz
😃Napewno skorzystam wierz mi

Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
sajgonka pisze:
http://img690.imageshack.us/i/img5735x.jpg/ ona jest kotką🙂
bendek82 pisze:
bendek82 pisze:stargirl pisze:bendek82 pisze:stargirl pisze:Mi wszędzie wychodzi, że jestem sadystyczna bo jestem wredna, chamska, bezczelna i znęcam się nad innymi;pMój pseudonim z liceum 'sadistic'😃no przosze przekonamy sie przekonamyZnajdź sposób na sprowokowanie mnie na zlocie a się przekonasz
😃Napewno skorzystam wierz mi
No ja proponuje tak ze Ania przyniesie kota a mikrofalowka sie znajdzie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej