Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wisienka29 pisze:
idę spać🙂 miłego wieczoru i dobranoc
🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
jak to, przeciez tu zostanie oprocz Ciebie tylko 3 samcow😛
Czesc Kasia🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
strelauiczarny pisze:
tak spytam tylko🙂
Nie ma ktoś czasem w najbliższych planach wymasować mi stóp?🙂
kaspo pisze:
wlasnie przeciez jest nas tylko 3 i kazdy jest w miare normalny. Gdyby nas bylo 15... to mogloby byc nieciekawe😛
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:tak spytam tylko🙂
z racji że obstawiam że Ty obstawiasz że żaden z tutejszych samców nawet Ci nie odpisze na tego posta to śmiem twierdzić że jest skierowany do mnie...........też Ci na niego nie odpiszę😜
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:tak spytam tylko🙂
z racji że obstawiam że Ty obstawiasz że żaden z tutejszych samców nawet Ci nie odpisze na tego posta to śmiem twierdzić że jest skierowany do mnie...........też Ci na niego nie odpiszę😜
;>🙂
Nie to nie🙂
Chyba pojde sie położę zatem i odpocznę🙂
A stóóóóóół do pokera jutro będzieeee taaaaaaaaaki wyje-biszczy!🙂
...
![]()
anilorak2 pisze:
oj Wojtuś....nie idź🙂
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:
oj Wojtuś....nie idź🙂
dlaczego ?🙂
Nie no cały dzień stolarki, docinania, wkręcania śrubek, obijania materiałem, klejenia, planowania, rysowania, mierzenia i picia piwa zmęczył😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej