8 lipca 2010 o 21:51
Zgłoś do moderacji
aa tego nie napisałam ;>
nawet jesli tak uwazasz.. tzn.. ze Ty tez jestes smieciem? ;>

Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
8 lipca 2010 o 21:51
Zgłoś do moderacji
mi w pracy od pon. do piątku czasami jedna z maszyn ciśnienie podnosi, bo takie drzwiczki nie chcą się zamknąć, więc jak nikt nie widzi, to uderzam w nie z całej siły z tych nerwów (klamka już ledwo co się trzyma)
Edytowano 8 lipca 2010 o 21:54.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
8 lipca 2010 o 21:52
Zgłoś do moderacji
w sumie z kata w kat sie paletam... Ale jesli chodzi o spoleczenstwo - jestem przykladnym obywatelem, ktory placi mandaty za zaklocanie ciszy nocnej

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
8 lipca 2010 o 21:54
Zgłoś do moderacji
zakłócasz ciszę nocną ? ;>
ojj Kaspoo..

P
Robertas jaki av

szalenstwo..

w sumie dawno mnie tutaj nie bylo..

robertas19 mężczyzna, 36

8 lipca 2010 o 21:55
Zgłoś do moderacji
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 36

8 lipca 2010 o 21:56
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
bry
chyba buba będzie z tym zlotem
Kasiu nie będzie buby

8 lipca 2010 o 21:57
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
bry
chyba buba będzie z tym zlotem
ejj noo

nie moze byc buby..

robertas19 mężczyzna, 36

8 lipca 2010 o 22:00
Zgłoś do moderacji
wisienka29 pisze:
za mało ludzi
bo ludzie lubią czekać na ostatnią chwilę, między innymi ja, ale wpłacę od razu w ING, więc w chwili wpłaty i zaksięgowania będziecie mieli już kasę na koncie, gdyż jak wiadomo przelewy wewnątrz bankowe idą migusiem

kaspo mężczyzna, 41
Kraków

8 lipca 2010 o 22:03
Zgłoś do moderacji
no tylko jeszcze musi wplacic tyle osob ile wplacilo do dzisiaj. Takze mobilizacja 100%... moze byc ciezko, oj ciezko.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 36

8 lipca 2010 o 22:06
Zgłoś do moderacji
a do kiedy macie termin wpłaty do tej restauracji i klubu???
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

8 lipca 2010 o 22:07
Zgłoś do moderacji
To nie jest wazne. Wazny jest termin ustalony w regulaminie. Jesli sie do niego nie potrafia uczestnicy dostosowac, to zlot nie bedzie mial miejsca. Nikt nie zamierza swiecic oczami w dniu wplaty za tych co sie deklaruja, a nie wplacaja