Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
stargirl pisze:
robertas19 pisze:stargirl pisze:robertas19 pisze:
Też wiem, ale tak na poważnie, to ja liczę na to, ze się pojawisz😃
No ja też mam taką nadzieję, że wszystko u mnie pójdzie zgodnie z planem😃
jak nie przyjedziesz to tego samego dnia ja sam Cię zmobilizuje do przyjazdu, chociaż będzie ciezko ze znalezieniem Twojej osoby😃
Hahah no to ja Ci powodzenia życzę, że mógłbyś mnie znaleźć😃
Ejj a Ty co?
Nie wysiądziesz w tej Częstochowie?
Zgarnęliby my Cię z dworca i by było gites😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Wiesz co, chyba wysiąde, gdyż to będzie mobilizacja do Twojego przyjazdu na zlot, więc chyba kupię bilet tylko do Częstochowy😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
...MUZYKA WE MNIE,
W MUZYCE JA...
stargirl pisze:
robertas19 pisze:Wiesz co, chyba wysiąde, gdyż to będzie mobilizacja do Twojego przyjazdu na zlot, więc chyba kupię bilet tylko do Częstochowy😃
Bo wiesz i tak czy siak bym przez Czewe jechała a po co Ty masz się włóczyć dalej tym pociągiem jak tak to możesz być szybciej no i będziemy w sumie razem jechali to chyba raźniej😃
Ale to tylko jak na razie propozycja bo muszę porozmawiać z bratem czy w ogóle będzie mógł mnie zawieźć😃
netusia20 pisze:
Hehe po znajomości 50zł.
robertas19 pisze:
Będę się modlił, żebyś jednak była na tym zlocie😃
stargirl pisze:
robertas19 pisze:Będę się modlił, żebyś jednak była na tym zlocie😃
Ty się módl żeby mnie brat zawiózł😜
stargirl pisze:
Hahahah to się ksiądz dorobi xD
...MUZYKA WE MNIE,
W MUZYCE JA...
robertas19 pisze:
stargirl pisze:Hahahah to się ksiądz dorobi xD
Meine Kościół tak i tak mieści się przy banku więc sama rozumiesz😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej