Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anetka1717 pisze:
I pewnie F5 tez nie nadążało...?😜
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 24 czerwca 2010 o 22:26.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
To prawda, nie pracuje online, ale hm.... ja zawsze klikam w tą ikonę na górze odśwież, ale moja wiedza znowu się poszerzyła od dzisiejszego wieczoru😃
Kasia,mam pytanie, dlaczego tak rzadko tutaj zaglądasz??😃
wisienka29 pisze:
robertas19 pisze:To prawda, nie pracuje online, ale hm.... ja zawsze klikam w tą ikonę na górze odśwież, ale moja wiedza znowu się poszerzyła od dzisiejszego wieczoru😃
Kasia,mam pytanie, dlaczego tak rzadko tutaj zaglądasz??😃
bo ja zalatana jestem;D
Edytowano 24 czerwca 2010 o 22:34.
![]()
wisienka29 pisze:
bo ja zalatana jestem;D

Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej