Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wiktoria1111 pisze:
Ja nie poszłam spać!Do 21:00 nie śpię!Ja nie jestem aż takim dzieckiem, żeby mama mnie o tak wczesnej porze kładła spać!A w ogóle, to ona mnie nie kładzie, tylko z własnej woli idę spać!Kiedy będą mi się oczy zamykały, albo jak mi się internet znudzi, wtedy biorę książkę
![]()
wiktoria1111 pisze:
Ja nie poszłam spać!Do 21:00 nie śpię!Ja nie jestem aż takim dzieckiem, żeby mama mnie o tak wczesnej porze kładła spać!A w ogóle, to ona mnie nie kładzie, tylko z własnej woli idę spać!Kiedy będą mi się oczy zamykały, albo jak mi się internet znudzi, wtedy biorę książkę
Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas Słońce.
filipzkonopi pisze:
wiktoria1111 pisze:Ja nie poszłam spać!Do 21:00 nie śpię!Ja nie jestem aż takim dzieckiem, żeby mama mnie o tak wczesnej porze kładła spać!A w ogóle, to ona mnie nie kładzie, tylko z własnej woli idę spać!Kiedy będą mi się oczy zamykały, albo jak mi się internet znudzi, wtedy biorę książkę
Trzeba było obrac odwrotną drogę, najpierw ksiązka a dopiero później komputer. Wnioskuje że już nei jedna książka ci sie znudziła😛
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wiktoria1111 pisze:
filipzkonopi pisze:wiktoria1111 pisze:Ja nie poszłam spać!Do 21:00 nie śpię!Ja nie jestem aż takim dzieckiem, żeby mama mnie o tak wczesnej porze kładła spać!A w ogóle, to ona mnie nie kładzie, tylko z własnej woli idę spać!Kiedy będą mi się oczy zamykały, albo jak mi się internet znudzi, wtedy biorę książkę
Trzeba było obrac odwrotną drogę, najpierw ksiązka a dopiero później komputer. Wnioskuje że już nei jedna książka ci sie znudziła😛
Jeszcze żadna książka mnie nie znudziła!A!Ja juz jestem w piżamie. Mama gdzieś polazła, więc po kryjomu siedzę. Już powinnam być w łużku
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej