Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kacpersky551 pisze:
Znowu rodzinka wróciła😃
Super😃
Witajcie nowo przybyli😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
Wyniuchaliśmy że taktak była w telewizji to ostatnio jest na topie, problem w tym ze nie wiemy gdzie jej szukać😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
kacpersky551 pisze:Znowu rodzinka wróciła😃
Super😃
Witajcie nowo przybyli😃
Kaaaaaacpeeeeer!😘
😃
normalnie sie stesknilam za Toba, wiesz? xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Wyniuchaliśmy że taktak była w telewizji to ostatnio jest na topie, problem w tym ze nie wiemy gdzie jej szukać😛
hahahaha, może transimsja pielgrzymki była, a nieeee, co ja gadam, przecież to w lipcu😃
Kacpersky551 ®
whisper pisze:
fajne sa te nowe opcje... wlasnie zlukalam ze moj profil ogladalo prawie 12 tysiecy ludzi... xD dżizys... xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
whisper pisze:
fajne sa te nowe opcje... wlasnie zlukalam ze moj profil ogladalo prawie 12 tysiecy ludzi... xD dżizys... xD
się czuję taki mały przy Twym wyniku, bo majne profilencjo obejrzyło tylko 5771😃DDD
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
whisper pisze:kacpersky551 pisze:Znowu rodzinka wróciła😃
Super😃
Witajcie nowo przybyli😃
Kaaaaaacpeeeeer!😘
😃
normalnie sie stesknilam za Toba, wiesz? xD
W to akurat mi jest trudno uwierzyć😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Wyniuchaliśmy że taktak była w telewizji to ostatnio jest na topie, problem w tym ze nie wiemy gdzie jej szukać😛hahahaha, może transimsja pielgrzymki była, a nieeee, co ja gadam, przecież to w lipcu
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Mam pytanie, ile można czekać na odpowiedź hoteli w Krakowie, bo ja czekam i czekam, a zlot już blisko😃DD
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Wyniuchaliśmy że taktak była w telewizji to ostatnio jest na topie, problem w tym ze nie wiemy gdzie jej szukać😛hahahaha, może transimsja pielgrzymki była, a nieeee, co ja gadam, przecież to w lipcu
😃
Jak to przeczyta to nie dostaniesz rozgrzeszenia😛 Buahahaha
![]()
whisper pisze:
Tomek, a co tam u Ciebie?😃 pociechy zdrowe?
😃
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:Tomek, a co tam u Ciebie?😃 pociechy zdrowe?
😃
Wlasnie byłem dzisiaj z corka u lekarz bo ma kaszel ale naszczescie nie jest to nic poważnego🙂
Kasiu ale ja to czekam na jakas nową audycje w twoim wydaniu😛
Twój wierny fan😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej