Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
robertas19 pisze:kaspo pisze:Robert masz rodowe - Babcia?😃
nie, to po Babci i zamiast "-ić" trza wstawić "-y"😃
uf, juz myslalem ze "Zkumplami"
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
kaspo pisze😛rosze panstwa, a ja to sie spac udaje. Milej dyskusji
😉
żegnam🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:kaspo pisze😛rosze panstwa, a ja to sie spac udaje. Milej dyskusji
😉
żegnam🙂
takie mocne slowo... bede beczal... snif, snif...
pa🙂
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
thenightday pisze:
a co tam😃 musze sie Wam od czasu do czasu pokazać przecież nie?
😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej