Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:no i że jesteś normalny....bo gdyby Ci nogi do dupy nie właziły........
fuckt, nie da sie ukryc
co tam u Was dziewczyny?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kaspo pisze:
anilorak2 pisze:no i że jesteś normalny....bo gdyby Ci nogi do dupy nie właziły........
fuckt, nie da sie ukryc
co tam u Was dziewczyny?
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
kaspo pisze:anilorak2 pisze:no i że jesteś normalny....bo gdyby Ci nogi do dupy nie właziły........
fuckt, nie da sie ukryc
co tam u Was dziewczyny?
Hmm.. mi włazi dupa z kolei w kręgosłup bo całymi dniami teraz siedzę przed kompem albo przed telewizorem i oglądam te zasrane mecze zamiast za robotę się wziąć...;]
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
kaspo pisze:anilorak2 pisze:no i że jesteś normalny....bo gdyby Ci nogi do dupy nie właziły........
fuckt, nie da sie ukryc
co tam u Was dziewczyny?
chyba oblałam egzamin z żeglarstwa.......a tak to nic ciekawego;P
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
stargirl pisze:
anilorak2 pisze:kaspo pisze:anilorak2 pisze:no i że jesteś normalny....bo gdyby Ci nogi do dupy nie właziły........
fuckt, nie da sie ukryc
co tam u Was dziewczyny?
chyba oblałam egzamin z żeglarstwa.......a tak to nic ciekawego;P
Aaa spoko... xD
Co tam egzamin;P
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
stargirl pisze:
robertas19 pisze:Nie obrazicie się jak wpuszczę tutaj kilka lasencji na tapetę???
Mudżinkę też?
anilorak2 pisze:
już jestem przyszykowana do kampanii wrześniowej;P
stargirl pisze:
anilorak2 pisze:już jestem przyszykowana do kampanii wrześniowej;P
Hah to jak coś to zaczynam trzymać kciuki na zapas xD
robertas19 pisze:
stargirl pisze:robertas19 pisze:Nie obrazicie się jak wpuszczę tutaj kilka lasencji na tapetę???
Mudżinkę też?
Madziunka akurat się coś ostatnio buntuje
stargirl pisze:
robertas19 pisze:stargirl pisze:robertas19 pisze:Nie obrazicie się jak wpuszczę tutaj kilka lasencji na tapetę???
Mudżinkę też?
Madziunka akurat się coś ostatnio buntuje
Bo nie chcę tańczyć na ising skoro w RPA są mistrzostwa
Tam jej lepiej zapłacą xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej