Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
...MUZYKA WE MNIE,
W MUZYCE JA...
...
![]()
anilorak2 pisze:
taaaaaa......tylko że ja o żeglarstwie nie mam nawet pomarańczowego pojęcia więc nie nazmyślam za dużo🙁
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:taaaaaa......tylko że ja o żeglarstwie nie mam nawet pomarańczowego pojęcia więc nie nazmyślam za dużo🙁
Ha!😃 czym jest żeglarstwo w porównaniu z Metodologią
😃
😃
Wierze w ciebie😃 ;> Wiatr sznurki żagle zwrot i sznurki
😃 to ci wystarczy
😃
😃
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Oj możesz mi zaufać tak odrobinkę nieprzesadnie i troche w siebie uwierzyć ;>?😃 Hmmm ?
🙂
...
![]()
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej