Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
robertas19 pisze:
A kiedy znowu zablokowany był???🙂
A jak, ma się rozumieć, 12 edycja należy do mnie😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
![]()
robertas19 pisze:
A kiedy znowu zablokowany był???🙂A jak, ma się rozumieć, 12 edycja należy do mnie
😃
stargirl pisze:
Dzięki Robercie😃
Łahahah pamiętaj, że taniec z gwiazdami to pikuś xD
Możesz trafić gorzej np. do big bradera xD
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:A kiedy znowu zablokowany był???🙂A jak, ma się rozumieć, 12 edycja należy do mnie
😃
No jak sie nikt nie odzywal to prawie jak zablokowane;P
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
"Taniec z gwiazdami" będzie wieczny jak "Moda na sukces"😃
robertas19 pisze:
Jak ja w radiu usłyszałem, że niektórzy Polacy myślą, że już można głosować na wyborach przez internet, to o mało co z fotela nie spadłem😃
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:Jak ja w radiu usłyszałem, że niektórzy Polacy myślą, że już można głosować na wyborach przez internet, to o mało co z fotela nie spadłem😃
A wyniki mailem ci prześlą😃
stargirl pisze:
kacpersky551 pisze:robertas19 pisze:Jak ja w radiu usłyszałem, że niektórzy Polacy myślą, że już można głosować na wyborach przez internet, to o mało co z fotela nie spadłem😃
A wyniki mailem ci prześlą😃
Hahah xD
Esemesem😃
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
A właśnie, idziecie w Nedzielę głosować???? Bo ja wolny weekend na coś innego, przyjemniejszego przeznaczam😃
Edytowano 15 czerwca 2010 o 19:16.
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
robertas19 pisze:
A właśnie, idziecie w Niedzielę głosować???? Bo ja wolny weekend na coś innego, przyjemniejszego przeznaczam😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej