Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
podobne troche jestescie i sie kumplujecie😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
wiedzialem, ze to musi byc pamiec wspoldzielona😃
kaspo pisze:
noooo skoro napisalas 'nas' to nie😃
a gdzie, tak sobie zartuje😉
![]()
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
Ekipa jak Niedzwiedz przebudzila sie z zimowego snu;P
![]()
![]()
wisienka29 pisze:
to ja w takim razie idę spac;D Filipie, musimy koniecznie umówić się na piwo, nawet gdybym przez ocean miała płynąć😃 do Ciebie Kaspo bliżej
🙂 wasze zdrowie
🙂
🙂
![]()
wisienka29 pisze:
to ja w takim razie idę spac;D Filipie, musimy koniecznie umówić się na piwo, nawet gdybym przez ocean miała płynąć😃 do Ciebie Kaspo bliżej
🙂 wasze zdrowie
🙂
🙂
wisienka29 pisze:
🙂 wasze zdrowie
🙂
🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej