Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
podobne troche jestescie i sie kumplujecie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
noooo skoro napisalas 'nas' to nie
a gdzie, tak sobie zartuje
![]()
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
Ekipa jak Niedzwiedz przebudzila sie z zimowego snu;P
![]()
![]()
wisienka29 pisze:
to ja w takim razie idę spac;D Filipie, musimy koniecznie umówić się na piwo, nawet gdybym przez ocean miała płynąćdo Ciebie Kaspo bliżej
wasze zdrowie
![]()
wisienka29 pisze:
to ja w takim razie idę spac;D Filipie, musimy koniecznie umówić się na piwo, nawet gdybym przez ocean miała płynąćdo Ciebie Kaspo bliżej
wasze zdrowie
wisienka29 pisze:
wasze zdrowie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej